LÉGY TE IS TÁMOGATÓNK!

Mi az, amit köztünk kaphatsz? Jó szó, remek sorsközösség, új arcok, kikapcsolódás és feltöltődés anyának és babának. Hogy mindezt egy jó kávéval, közös pogácsasütéssel, kreatív foglalkozásokkal vagy kirándulással is színesíthessük, támogass minket! Nagylelkű adományod is hozzájárul, hogy a hozzánk betérő szülők és gyermekek egyaránt feltöltődhessenek!

Ha szeretnéd támogatni munkánkat, kattints a gombra, s megteheted!                                                                

Ha az utalás Neked szimpatikusabb, ide tudod adományodat eljuttatni:
Anyahajó Egyesület – 16200175-11538547 – Magnet Bank

November 27-én, Adakozó Kedden azért kampányolunk, hogy fenntartható módon folytathassuk működésünket Új Kikötőnkben! Segíts Te is, s adományozz a gomb megnyomásával! Hogy mekkora adomány mire lesz elég, a kampányra készült grafikánkból megtudhatod!

PÁLYÁZAT(OK) KERETÉBEN TÁMOGATTAK MINKET

ÁLLANDÓ TÁMOGATÓ PARTNEREINK

VTK Photo

VTK Photo

-

Vargáné Tóth Kata rendszeresen fényképez eseményeinken, s az ott készült családi képeket, portrékat megosztott albumban bocsátja rendelkezésünkre. Ha találsz magatokról kedvedre valót, rendeld meg tőle 300 Ft/db áron. Az összegből 10 % az Anyahajó kasszáját gyarapítja.
Megrendelés esetén e-mailen kapod meg az eredeti képet - mely 24 Mpixeles felbontásban készült.

Hangák

Hangák

https://hangak.hu/

Magyar bio, öko és környezetbarát gyártókkal összefogva közösségi vásárlás keretében juttatnak el zöldinfókat- és termékeket egyre több családhoz. Minden egyes vásárlással a hangaközösség által megjelölt alapítvány, egyesület is támogatásban részesül.

A Te helyed

A Te helyed

-

Segítsed Te is munkánkat!
Támogató szándékodat kérjük írd meg a anyahajo.kozpont@gmail.com címre!
Előre is köszönjük.

Kaméleon Könyvközösség

Kaméleon Könyvközösség

www.konyvkozosseg.hu

A cég azzal a céllal jött létre, hogy összefogja a hazai gyerekkönyvkiadók azon rétegét, melyek fontosnak tartják az új, igényes, korszerű könyvek létrehozását és ebben élen járnak. Velük együtt hisszük, hogy egészen kicsi korban, az első könyvek kézhezvételével meg tudjuk alapozni, hogy gyermekeink nyitottak, kíváncsiak, érdeklődőek legyenek.