Hátterünk

Hisszük, hogy együtt minden könnyebb! Valljuk, hogy mindenki ért valamihez! Folyamatosan bővülő önkéntes csapatunk tagjai közt találhatsz grafikust, építészt, marketingest, informatikust, jogászt, tanárt, lakberendezőt, könyvelőt, szociális munkást, masszőrt, túravezetőt, pedikűr-manikűröst, és még sorolhatnánk… Mindenki a maga tudását adja a közösségbe, segíti a háttérmunka hatékonyságát, így válhat a csapat egyre szervezettebbé, programjaink pedig egyre színvonalasabbá és népszerűbbé.

A TAVAM (Társaság a Várandósság és az Anyaság Megszenteléséért) támogatásával indultunk és nyertünk a Norvég Civil Támogatási Alap kisprojektek pályázatán közösségfejlesztés kategóriában. A TAVAM segíti a 14 hónapig tartó Anyahajó projekt megvalósulását, amíg anyaközpontunk megerősödik, önálló szervezetté válik. Az Anyahajó Anyaközpont Egyesület 2015 decemberében került bejegyzésre a Fővárosi Bíróságon. A Dési Huber István Művelődési Házban, mely ideiglenes otthonunk lett, a hét szinte minden napján megtalálhatók voltunk.

2018. novemberétől újult lendülettel, új kikötőnkben, a 1098 Budapest, Toronyház utca 3/b fsz. 6. szám alatt várjuk, aki társaságra, jó szóra, odafigyelésre vágyik.