Egy klub, ahol találkozhatnak egymással olyan sorstársak, akik egyedülállóként nevelnek gyermeket, vagy épp párkapcsolatban élve érzik magukat magányosan, netán a szeretett élettárs folytonos távolléte (pl. külföldi munka, családi-, anyagi-, egyéb nem várt körülmények) miatt ütköznek nehézségekbe a mindennapokban. Kellő nyitottság mellett, az együtt töltött idő alatt, egymás sorsából, tapasztalataiból mindannyian rengeteget tanulhatunk, sőt, erőt meríthetünk!

A heti rendszerességű találkozások célja, hogy gyermekeink társaságában tartalmas időt töltsünk, kikapcsolódva, a hétköznapi gondokat kissé hátrahagyva másfél órára. A találkozások egyenlőre szándékosan tematikától mentesek, az önfeledt együttlét, egymás megismerése, majd idővel egymás segítése, tehermentesítése a cél. Bízom benne, hogy mielőbb kamatoztatni tudjuk a közösségben töltött időt, s a kezdeményezés -gyermekfelügyelet biztosítása mellett- akár tematikus, felnőtt programmá is kinőheti magát.

A klubba szeretettel várom azokat az érdeklődőket is, akik bár nem járnak a mi cipőnkben, szívesen lennének egyedülállók társaságában, lélekjelenlétükkel is segítve kisközösségünk fejlődését az Anyahajó nagyközösségén belül.

A klub ingyenesen látogatható, adományaitokat azonban szívesen fogadjuk és a közösség javára fordítjuk.

Találkozásaink időpontjait megtalálhatjátok havi naptárunkban, azonban a változás jogát fenntartjuk! Naprakész információkért kövessetek minket Facebook oldalunkon!

Várunk szeretettel!
Paál Rita programfelelős
Váradi Orsolya programfelelős-helyettes