Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Baba-mama Jóga

március 28. 10:00 - 12:00

Szülés után természetesen a lehető legnagyobb öröm valamit közösen átélni a frissen érkezett új családtaggal. Ha az új élmények között a közös mozgást részesítenéd előnyben, akkor gyermeked születése után a 6. héttől (ha császármetszéssel szültél a 8. héttől) javasolt lassan újra mozogni.

A babás jóga jó alkalom arra, hogy jobban megismerd a babádat. A közös élmény összehoz és tartalmas időtöltést biztosít mindkettőtöknek. Hogy a játék mellett pedig babád képességeit is fejlesztjük? Ez csupán egy újabb kellemes mellékhatás a közös jógán.

A babás jógaórák menete:

Az órákat rövid elcsendesedéssel kezdjük, majd megmasszírozzuk a babákat és átmozgatjuk a mamákat is. Ezután közös gyakorlatok következnek, legtöbbször játékos formában, mondókákkal, dalocskákkal fűszerezve.

A babás jóga egy nagyon rugalmas műfaj: ha gyermeked éhes, megetetheted, ha szükséges, tisztába teheted, ha sír, sétálhatsz vele, babusgathatod, mindent szabad, és semmi sem kötelező.

A babás jóga csoportban mindenki hasonló helyzetben van, mint Te, barátságos, elfogadó a környezet.

A foglalkozásra hozz magaddal olyan ruhát, amiben kényelmesen tudsz mozogni, a babádnak egy kis takarót, amit leterítesz alá a és benne van az otthon illata.

Ha részt veszel a programon, kérjük támogasd adományoddal az Anyahajó Anyaközpont működését! (az ajánlott összeg 500 Ft)

Tartalmas közös programra és folyamatos fejlődésre vágysz?

Vancsura Vera vár szeretettel kisbabás óráira a baba 6 hetes korától 6-8 hónapos koráig, amíg el nem kezdi az önálló helyváltoztató mozgást.

Részletek

Dátum:
március 28
Időpont:
10:00 - 12:00

Szervező

Anyahajó Anyaközpont

Helyszín

Dési Huber István Művelődési Ház
Toronyház utca 17/B
Budapest, 1098 Hungary