Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Anya kiáll és beszél – könyvbemutató

február 16. 18:00 - 21:00

– Anyák önmagukról, közéletről, aktivizmusról (Napvilág Kiadó – Közélet Iskolája)

A bemutatón a szerkesztők és a szereplők beszélnek arról, miért készítették el a kötetet és kit mi inspirált arra, hogy anyasága mellett folytassa a közélet szerepvállalást.

Azt reméljük, hogy a kötet inspiráció lehet azoknak a nőknek és partnereiknek, akik egyszerre nevelnek gyerekeket és végeznek közéleti munkát, illetve hasznos fogódzó lehet azok számára, akiket foglalkoztat a gyerekvállalás gondolata, de tartanak az anyaság elszigetelő hatásától.

A könyv reményeink szerint azok számára is példákat mutat, akik maguk kiváltságos helyzetben vannak és szeretnék jobban megérteni a közéleti szerepvállalásban akadályozott társaikat, hogy ezáltal empatikusabban, szolidaritással, partneri alapon tudjanak viszonyulni hozzájuk és velük együtt küzdhessenek egy igazságos társadalomért.

A könyv a helyszínen megvásárolható!
A belépés ingyenes.

Készülünk gyereksarokkal, minden életkorú vendéget szeretettel várunk (:
Kérünk minden érdeklődőt, amennyiben el szeretne jönni, azt az “ott leszek” gomb használatával hozza tudomásunkra, hogy tervezhessünk a létszámmal. (Amennyiben jó sokan leszünk, az esemény helyszíne a Görög Kultúra Házának nagy előtere lesz.

Részletek

Dátum:
február 16
Időpont:
18:00 - 21:00

Szervező

Anyahajó Anyaközpont

Helyszín

Dési Huber István Művelődési Ház
Toronyház utca 17/B
Budapest, 1098 Hungary